Store

Onmiddellijke electronische levering

Beveiligde aankoop via het internet

Klik op de Koop Nu-knop voor het product van uw keuze en uw wordt naar onze beveiligde server geleid om uw bestelling te completeren. Ook als u per telefoon, fax of e-mail wilt bestellen moet u op de Koop Nu-knop klikken. De Cypherix online winkel is snel en beveiligd. U betaalt online via een beveiligde verbinding en u ontvangt binnen een paar minuten een e-mail met een unieke downloadlink en de registratiecode van het product zonder extra kosten.

U kunt bij de Cypherix winkel kopen met uw creditcard. Onze beveiligde e-commerce provider (FastSpring/ Plimus) accepteert VISA, MasterCard, Eurocard, American Express, Discover, Delta, JCB en Diner's Club cards. We accepteren ook andere betaalmethodes.

Productnaam Capaciteit Eenheidsprijs $ US Kopen
Cryptainer USB Encryptie Software
32 GB kluizen $29.95 Buy Now
Cryptainer Enterprise Enterprise Edition
10240 GB kluizen $139.90 Koop nu
Cryptainer Pro
10240 GB kluizen $69.95 Koop nu
Cryptainer Personal
32 GB kluizen $45.00 Koop nu
SecureIT Bestands en mappen coderings Software
-- $29.95 Koop nu
DecypherIT - Freeware hulpmiddel
-- -- Download

Hierboven vindt u een tabelmet mogelijkheden voor licentieaantallen. Als u een groter aantal licenties wilt bestellen, mail ons dan via support@cypherix.com.

Updates en ondersteuning.

Onze licenties zijn altijddurend. Bovendien komen alle bestaande klanten (evenals de laatste 18 jaar) in aanmerking voor updates van de software, een jaar lang vanaf de aanschafdatum, ongeacht het type update (Major, Minor, Revision etc).

We bieden technische ondersteuning aan al onze bestaande klanten voor een jaar.

Upgrade voor het verschil in prijs

U kunt upgraden van Cryptainer Personal naar Cryptainer Pro en van Cryptainer Pro naar Cryptainer Enterprise voor het prijsverschil, m.a.w. de prijs die u betaalde voor het product kan worden gebruikt als basis voor een upgrade. Stuur ons een mail via support@cypherix.com , voor de link.

Grote hoeveelheden

Hierboven vindt u een tabelmet mogelijkheden voor licentieaantallen. Als u een groter aantal licenties wilt bestellen, mail ons dan via support@cypherix.com.