Cypherix is wereldwijd een van de weinige bedrijven, die zich hebben gespecialiseerd in cryptografie en databeveiliging. Wij geloven, dat deze focus ervoor zorgt, dat we op deze manier het beste kunnen werken aan onze expertise in de levering van uitzonderlijke producten van wereldklasse.

Onze encryptiepakketten worden door niets beperkt en kunnen overal ter wereld worden gebruikt. Neem voor meer informatie contact met ons op via support@cypherix.com

Drie dingen die van ons de beste databeveiligingsoptie maken - technologie, concept en gebruiksvriendelijkheid:

Onze productenreeks is gebaseerd op de modernste technologieën en gebruikt de meest betrouwbare algoritmes zoals Blowfish, AES, RSA, etc. We gebruiken sterke encryptie-algoritmes, die statistisch onkraakbaar zijn: de tijd, die nodig zou zijn om Cypherix's encryptie te kraken, wordt geschat op 10 32 jaar - ter vergelijking, de geschatte leeftijd van het universum is 10 18 jaar.

We ontwikkelen baanbrekende concepten, die onze producten onderscheiden en innovatieve ideeën, die onze producten zowel flexibel en aanpasbaar als veilig maken!

Onze producten hebben een eenvoudige, overzichtelijke interface en kunnen worden gebruikt door iedereen, die op een computer werkt. In onze designlabs, besteden we duizenden manuren aan gebruiksvriendelijkheid, ervoor zorgend dat werken met onze producten weinig leertijd vraagt van de gebruiker.

Onze producten werken met alle 32 bits versies van Microsoft Windows, op bestandssystemen zoals FAT, FAT12, FAT32, NTFS, NTFS met EFS, etc.

Klik Hier om onze producten te bekijken.