CRYPTAINER LE FREE ENCRYPTION SOFTWARE

Cryptainer Lite, een gratis schijf encryptie software, maakt meerdere 100 MB versleutelde en wachtwoordbeveiligde drives/containers aan.

The Cryptainer drive kan naar wens geladen en gesloten worden.

Open uw drive en sleep uw data in de Cryptainer drive en uw gegevens worden versleuteld.

U kunt niet alleen bestanden en mappen coderen, maar u kunt zelfs programma's in de Cryptainer drive installeren, die alleen voor u toegankelijk zijn met een wachtwoord.

Met Cryptainer Lite kunt u gecodeerde bestanden maken, die als e-mailbijlagen kunnen worden verzonden. Deze bestanden kunnen worden ontcijferd met een wachtwoord en DecypherIT, een gratis hulpmiddel van Cypherix.

Downloaded

Free Encryption software

SECURE IT

Secure IT versleutelt al uw bestanden en mappen.

U hoeft enkel een bestand, dat u wilt coderen te selecteren en van een wachtwoord te voorzien.

Met Secure IT kunt u de versleutelde bestanden bewaren op een locatie van uw keus, b.v. Local drive,CD, Floppy.

Bovendien kan Secure IT zelf extraherende uitvoerende bestanden maken. U heeft enkel het wachtwoord nodig om het te decoderen.

Secure IT biedt een bestandenshreddervoorziening, waarmee u veilig data kunt verwijderen.

Met Secure IT kunt u gecodeerde e-mails versturen, die gedecodeerd kunnen worden met DeCypherIT een gratis hulpmiddel van Cypherix.

Free Download

30 Days Free Trial

DeCypherIT

DecypherIT is een freeware hulpmiddel en onderdeel van de awardwinnende reeks Cypherix's producten. Hiermee kunt u de door Cryptainer en Secure IT versleutelde bestanden decoderen. Het is heel eenvoudig te gebruiken. Geef eenvoudig de locatie van het versleutelde bestand aan en geef het wachtwoord in. Dat is alles! Klik hier om DeCypher IT te downloaden een gratis hulpmiddel van Cypherix.