PC Utilities

"Keuze van de editor"

"Cryptainer Lite is een van de eenvoudigste en is het meest ongecompliceerd in gebruik".

Hoewel er talrijke encryptie programma's beschikbaar zijn, zowel commercieel en als freeware, is Cryptainer Lite zonder twijfel een van de eenvoudigste en meest ongecompliceerde in gebruik. Cryptainer Lite is uitzonderlijk.

PC Magazine

"Een zeer eenvoudig en vertrouwde manier om uw belangrijke data veilig op te slaan. Iedereen zou het moeten gebruiken."

Download.com

"Dit programma biedt een veel gemakkelijkere interface dan de meeste encryptie programma's door te werken als een virtuele drive, die je overal op de PC kunt plaatsen. Bovendien, kunt u met Cryptainer heel eenvoudig al uw gevoelige informatie verbergen door het mogelijk te maken om de virtuele drive met één klik te verwijderen. Als u niet veel energie wilt steken in bestandsbeveiliging, dan is Cryptainer het perfecte tool."

Download.com
Tech TV.com

Weerhoud de geweldenaars ervan uw belangrijke bestanden te machtigen."

Cryptainer Lite is een super eenvoudige manier om uw bestanden te coderen. Het maakt een virtual drive aan waarin je met een eenvoudige sleephandeling bestanden in kunt plaatsen."

Tech TV.com
ZDNet

"Software om uw geheimen veilig te houden."

"Ik bewaar documentatie over vele delen van mijn leven op mijn computer. Ik heb er belastingteruggaves op staan, om nog maar niet te spreken over de duizenden zakelijke en persoonlijke e-mailberichten. Alhoewel het geen nationale veiligheidsramp zou zijn als deze bestanden in de verkeerde handen zouden vallen, zou een dergelijk verlies me financieel kunnen schaden of in verlegenheid kunnen brengen. Cryptainer Lite gratis Encryptie Software maakt een 20MB versleutelde emmer aan voor bestanden en hele directories. Zelfs beter nog, ik laat mijn e-mailclient mijn in-box in de gecodeerde drive bewaren. (Freeware/Windows)."

ZDNet
PC Plus Magazine

"Codering was nooit makkelijker, een absoluut top encryptietool."

Klik hier om een GRATIS, volledig werkende kopie van Cryptainer Lite te downloaden, een must voor iedere desktop.

PC Plus Magazine
PC World

"Data-encryptie weert hackers af, maar zijn waargenomen gebruiksgemak (of het gebrek eraan) jaagt goede mensen, die het willen gebruiken weg. Cryptainer Lite maakt encryptie zo eenvoudig als het slepen van bestanden in een wachtwoord beschermde kluis."

PC World
SA Computer Magazine

"...om bepaalde van onze gevoelige gegevens privé en versleuteld te bewaren, kwamen wij per toeval uit bij Cryptainer en we hebben nooit meer achterom gekeken. Als u een encryptiepakket wilt, dan is dit de moeite waard."

SA Computer Magazine
Laptop Magazine

"Heeft een gebruiksvriendelijke manier nodig om uw documenten veilig te bewaren?...

Cypherix's Cryptainer Personal bereikt dit op een unieke en eenvoudige manier."

Laptop Magazine
Tucows.com 5 COWS-waardering

"Dit is een 128 bits bestands en schijf encryptiesoftware. Het maakt versleutelde kluizen aan om gegevens in op te slaan. Het ondersteunt het slepen van bestanden en kan ook worden gebruikt om beveiligde e-mails te maken. Met Cryptainer is het mogelijk om bestanden direct te versleutelen op elk medium, inclusief verwijderbare media als een USB Drive of CD-R."

Webattack.com 5 STERREN-waardering

"Cryptainer Lite maakt het mogelijk om een beveiligde container op uw PC aan te maken... U kunt bovendien een beveiligde opslagcontainer aanmaken op elk medium inclusief externe en verwijderbare drives (b.v. USB drives, CD etc)."

Yoursws.com

"Dit moet hét zijn, de beste persoonlijke informatie encryptiesoftware, die ik ooit heb gezien. Eenvoudig te installeren. Super eenvoudig in gebruik."

Yoursws.com
Thesoftwarecorner.com - 8.8 uit 10-waardering

"Cryptainer is een zeer eenvoudig te gebruiken programma om er zeker van te zijn, dat uw waardevolle documenten veilig zijn."

Thesoftwarecorner.com - 8.8 uit 10-waardering
Sofotex.com 5 STERREN-waardering

"Cryptainer Personal biedt true on-the-fly 448 bit disk encryptie voor volledige veiligheid."

Sofotex.com 5 STERREN-waardering
5 STERREN-waardering in alle categorieën

"Alleen al het woord "Encryptie" jaagt veel computergebruikers de stuipen op het lijf. Het roept visioenen op van hoogbegaafde wetenschappers om in staat te zijn de werking en hoe het in werking zetten ervan te begrijpen.

Cryptainer Personal echter zet deze theorie op z'n kop. Alles wat u moet kunnen, is het slepen van bestanden, zo eenvoudig is het. "

5 STERREN-waardering in alle categorieën
PCQUEST

"De software is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken, en biedt wat het belooft."

PCQUEST
Five on Five Rating at -
pauls_picks
pauls_picks
pauls_picks
pauls_picks

Klik op de knop om een GRATIS, volledig werkende kopie van Cryptainer Lite te downloaden.

Download