Data Encryption Software

speciaal afgestemd op de veiligheids- en privacyeisen die aan de doorsnee PC worden gesteld. Onze software kent een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface en technische vaardigheden zijn niet vereist.

Disk Encryption Software

maakt naar believen versleutelde drives aan op uw harddisk die als echte drives worden getoond in uw Windowsvenster. De werking ervan is precies hetzelfde als die van elke andere drive op uw computer.

Encryptie van bestanden en mappen

door eenvoudigweg uw gevoelige informatie te slepen en te verplaatsen naar deze versleutelde drive (kluis).

Cryptainer Mobile

biedt u de mogelijkheid om een 'stand-alone' of 'draagbare' installatie van de Disk encryptie software uit te voeren op een externe schijf, USB Flash Drive, memory stick enz. De encryptie-software kan direct zijn werk doen vanaf dit apparaat en hoeft niet op de host computer te worden geinstalleerd. Dus waar u ook bent, u neemt altijd op een eenvoudige manier uw belangrijke informatie met u mee, opgeslagen op een versleutelde drive.

Met wachtwoord beveiligde mappen

of bestanden met Data encryptie software. Beveiligde gegevens kunnen alleen worden bekeken, benaderd, doorgebladerd of gewijzigd door een gebruiker die beschikt over het wachtwoord. In alle andere gevallen zijn de bestanden volledig vergrendeld en verborgen en daarmee volstrekt ontoegankelijk.

Verberg map, bestand

of elke andere vorm van data. Om ze te verbergen sleept en verplaatst u elk bestand, elke map of elke vorm van data naar een veilige, door middel van wachtwoord beschermde kluis.

Wij bieden u schijfencryptiesoftware die actief is terwijl u werkt en waarmee iedereen op een effectieve wijze kan omgaan! U krijgt van ons een kinderlijk eenvoudige en probleemloos werkende computerbeveiliging die niet te kraken is, en dat alles met gebruikmaking van slechts één wachtwoord.

Twee-factor-authenticatie

Cryptainer biedt tweefactorauthenticatie (optioneel) voor gecodeerde vault via de Google Authenticator-app. Dit omvat een login in twee stappen, uw Cryptainer Vault-wachtwoord en de zescijferige verificatiecode gegenereerd door de Google Authenticator-app.

Geen limiet met betrekking tot data

Cryptainer's symmetrische encryptiesysteem stelt u in staat om een nagenoeg oneindige hoeveelheid data te versleutelen, van 1 megabyte tot 10240 GB (10 TB) data op speciaal toegewezen locaties op uw harddisk(s).

Versleutelde backup

Met Cryptainer maakt u omvangrijke bestanden op externe drives. Hiermee kunt u flexibel werken en uw gegevens opslaan en meenemen op verwijderbare media zoals USB, Flash Drive, Memory Stick, CD/DVD, zip disks, tape drives, enz. Uw backups maakt u met standaard backup software/hardware, waardoor de veiligheid en integriteit van uw gegevens worden gegarandeerd.

Eenvoudig te gebruiken interface

Standaard Windows functies zoals knippen, kopiëren, plakken, het maken van nieuwe bestanden en mappen, enz. kunnen allemaal worden toegepast op de versleutelde drive.

Beveiligde email

De beveiligde email module stelt u in staat om versleutelde bestanden aan te maken die zichzelf uitpakken. De ontvanger hoeft zelf niet te beschikken over Cryptainer om de bestanden te kunnen ontsleutelen, maar hoeft alleen maar te beschikken over het wachtwoord. Hiermee krijgt u de beschikking over een volledig beveiligd communicatienetwerk dat gebruik maakt van de bestaande alledaagse emailprogramma's op een openbaar netwerk en toch zekerheid biedt omtrent de van begin tot eind beveiligde uitwisseling van gegevens.

Volledig compatibel met alle 32-bit en 64-bit versies van Windows, inclusief Windows 10 en Windows 11.

Cypherix richt zich nadrukkelijk op cryptografie en beveiliging van gegevens. We zetten onze expertise volledig in om de allermodernste encryptiesoftware van wereldformaat te produceren en leggen onszelf daarbij geen enkele beperking op.

We hebben al diverse producten ontwikkeld die een antwoord bieden op een grote variëteit aan behoeften op het gebied van beveiliging, van fundamentele kwesties zoals privacy tot netwerkbeveiliging en toegangscontrole.

Met meer dan honderdduizend gebruikers is Cryptainer misschien wel een van de meest gebruikte encryptie software ter wereld. We hebben tweetalige versies uitgebracht in verschillende talen waaronder Nederlands, Duits, Spaans, Portuguees, Italiaans, Frans en Japans.

Cypherix producten zijn stabiel, volledig ontwikkeld, eenvoudig in het gebruik, veilig, ze stellen geen eisen die afwijken van uw normale omgang met computers en zijn onderhoudsvrij. Wij bieden u eenvoudig te gebruiken en krachtige Data encryptie software. Het ontwerp van onze producten is er steeds op gericht de complexiteit van dataversleuteling aan het gezicht te onttrekken waarna voor u het gebruiksgemak en de flexibiliteit juist op de voorgrond treden. Slepen en verplaatsen volstaat om uw vertrouwelijke bestanden met een wachtwoord te beveiligen. In onze producten maken wij gebruik van de 448 bit Blowfish en de 256 bit AES algoritmes.

Met onze Cypherix producten kunt u een of meerdere bestanden, mappen en emails tegelijkertijd beveiligen, het werkt snel en eenvoudig en legt verhoudingsgewijs weinig beslag op de capaciteit van uw computer en evenmin op uw tijd.

Er zijn geen beperkingen voor wat betreft het bestandstype. Met Cryptainer versleutelt u elk bestandstype, of het nu tekst of tabellen, grafische afbeeldingen, databases of audio- en videobestanden betreft. Werkt met alle media, waaronder ook externe media zoals CD/DVD, USB, Flash drive en floppy.

Onze encryptiesoftware is compatibel met alle 32-bit en 64-bit versies van Windows (Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 8.1/Windows 10 en Windows 11).

Lees verder over onze Cypherix producten....