Cryptainer LE
Platforms: Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 8.1/Windows 10
Versie: 14.2.5
Bestandsgrootte: 33.50 MB
Taal: Dutch

Cryptainer LE is een freeware hulpmiddel van Cypherix. Het is een 448 bits disk encryptie software en een 'miniatuur' versie is van Cryptainer PE en Cryptainer. Het maakt gecodeerde containers (kluizen) aan tot 100 MB elk, om allerlei bestandssoorten op te slaan. U kunt bestanden en mappen eenvoudig in deze kluis slepen. Bovendien kunt u beveiligde e-mails maken, die u naar iedereen kunt verzenden.

Cryptainer LE Encryptie software werkt op alle 32 bits/64 bits versies van Windows en op alle media. En het allerbeste - dit awardwinnende encryptiepakket is volledig gratis en loopt nooit af.

Klik op de Download-knop om een GRATIS, volledig werkende kopie van Cryptainer LE te krijgen, een must voor elke desktop.

cryptai ner-le
Secure IT
Secure IT
Platforms: Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 8.1/Windows 10
Versie: 14.2.5
Bestandsgrootte: 21.0 Mb
Taal: Engels, Frans, Duitse

Bescherm al uw bestanden apart. Secure IT is een eenvoudig te gebruiken, vol features, bestanden

encryptieprogramma, gebaseerd op 448 bits sterke encryptie met gebruikmaking van het Blowfish algoritme. Het bevat een krachtige, aan te passen bestandenshredder en de mogelijkheid om zelf decoderende e-mailbijlagen te genereren, waarmee de gebruiker naar iedereen gecodeerde e-mails kan sturen - de ontvanger hoeft geen kopie van het programma te hebben.

Nu met toegevoegde features: Ondersteunt ook AES encryptie algoritme.

Biedt Commando Regel opties voor het werken met batch files.

Klik op de Probeer NU-knop om een volledig werkende 30 dagen trial-versie te downloaden

Cryptainer PE
Platforms: Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 8.1/Windows 10
Versie: 14.2.5
Bestandsgrootte: 35.30 MB
Taal: Dutch

Cryptainer PE beschermt uw gegevens door het aanmaken van meerdere versleutelde kluizen voor al uw bestanden en mappen. Beveilig uw PC en verzeker u van volledige privacy met Cryptainer PE's krachtige 448 bits sterke encryptie, zonder uw werkwijze te veranderen. Biedt de keuze tussen Blowfish en AES encryptie algoritmes. U kunt een virtuele drive aanmaken tot 32 GB, die naar wens kan worden geladen en gesloten met een wachtwoord. Met een sleephandeling kunt u elk gewenst bestand, dat u wilt beschermen in de cryptainer drive plaatsen. Met Cryptainer PE's beveiligde e-mail module kunt u versleutelde bestanden aanmaken, die u als e-mailbijlagen kunt versturen.

Klik op de Download-knop om een 'miniatuur' versie van Cryptainer PE te downloaden

cryptainerpe